♥♥گیتاریسته جوان♥♥
♥♥گیتاریسته جوان♥♥
زیاد رو بعضی آدما حساب باز نکن......یه روزی با امضای خودت حسابتو خالی می کنن . 
قالب وبلاگ
نظر سنجی
در نظر سنجی شرکت کنید.

گیتار بیس، سازی است شبیه گیتار الکتریک اما با دسته ای بلندتر از آن و از خانواده سازهای زهی است و در طبقه بندی سازهای کوردوفون chordophone (( سازهایی که صدای آنها بوسیله ارتعاش سیم می باشد)) جای دارد.

ارتفاع آن 1.10 سانتی متر است و شکل استاندارد آن دارای 24 فرت می باشد. (( شکل 22 فرت آن معمولا"  برای استفاده از هنرجویان مبتدی است)) معمولا" 4 سیم دارد ((البته امروزه انواع 5 ، 6 وحتی 7و8 و12 سیم آن نیز یافت میشود))سیم های بلند و ضخیم گیتار باس برای تولید صدای بم با فرکانس و تن پایین، کاملا" مناسب است.

در اکثر موارد گیتار بیس دارای فرت می باشد که ندرتا" نوع بدون فرت 

(fret less) آن  نیز بسته به نوع موزیک و سبک آن کاربرد دارد.

گیتار بیس یکی از سازهای پایه در ارکستر می باشد و نقش آن فضاسازی و حفظ کردن و دادن الگوی ریتم است. اساس موسیقی امروز روح ریتمیک و تحرکی است که بیس به همراه درام  خالق آن هستند.

یک بیسیست(( نوازنده بیس)) به چند صورت می تواند نگرش و احساس خود را توسط سازش در گروه پیاده کند و یا خط بیس (bass line) آن را برای موزیک بنویسد. در نوع ابتدایی و اولیه آن حفظ کردن ریتم و ضرب آهنگ می باشد که نوازنده توسط نواختن نت پایه (root) آن را عملی می کند. در شکل پیشرفته تر آن استفاده از نت های آکورد (( بر پایه ساختمان آکورد)) و همچنین استفاده از روشهای کروماتیک است که حال و هوای خاصی را به آهنگ می بخشد.

استفاده از گیتار بیس و صدای ان در قدیم فقط برای همراهی ارکستر بود و بیشتر با استفاده از حالت اول یعنی حفظ ریتم و ضرب آهنگ انجام می گرفت . اما امروزه نوازندگان زیادی با استفاده از حالات دوم و سوم و با نواختن ملودی ، ضمن حفظ ریتم ، به نوازندگی سولو(( تک نوازی)) می پردازند.

به عنوان مثال در سبک راک و متال ما شاهد هستیم که نوازنده باس همان ملودی را که نوازنده الکتریک می نوازدبا صدای بم باس اجرا می کند و یا به اجرای ریف می پردازد.

در سبک جز ، لاتین ، فانک ، بیسیست به وضوح به بداهه نوازی می پردازد و قدرت نوازندگی خویش را با اجرای ملودی همراه با انواع تکنیک مانند  اسلپ (slap) ، تپینگ (tapping) ، فلاژولت و.....به نمایش می گذارد.

برای نواختن بیس لازم است آکوردها، گامها و سبک های  مختلف موسیقی را خوب بشناسید و ساز و فیش رابط نویزلس و آمپلی فایر خوب داشته باشید. استفاده از مترونوم و افکت به قصد دادن الگوی ریتم ، سطح نوازندگیتان را ارتقاء خواهد بخشید.

معرفی چند کتاب و متد :

Bass bible  , master of bass guitar, rock bass, slap it , ,………   

طبقه بندی: آنچه یک گیتاریست باید بداند، گفت و گو،
[ جمعه 22 بهمن 1389 ] [ 11:42 ب.ظ ] [ سمیرا فیروزپور ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام.سمیرا فیروزپور هستم.مدتیه که به جمع گیتاریستان پیوستم.استادم آقای پوستینی هستن و به من کمک زیادی کردن.سعی میکنم بهترین مطالب رو بذارم.امیدوارم مفید باشه واستون.خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم.

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب