♥♥گیتاریسته جوان♥♥
♥♥گیتاریسته جوان♥♥
زیاد رو بعضی آدما حساب باز نکن......یه روزی با امضای خودت حسابتو خالی می کنن . 
قالب وبلاگ
نظر سنجی
در نظر سنجی شرکت کنید.

ابتدا یک ضربه به سیم باس میزنید و از سیم ۴ تا ۱، یک بار به سمت پایین میزنید، یک بار به بالا، باز هم به پایین، باز به بالا بعد یک بار دیگه باس و بعد هم ۲ بار به سمت پایین مینوازید

این ریتم تشکیل شده از 8 ضربه که حتی میتونه 7 ضربه باشه که ضربه هشتم رو میشه ازش فاکتور گرفت ولی در بعضی جاها که آهنگ میخواد بره تو یه گام دیگه برای اینکه آهنگ نریزه به هم و ضربه ها کم نیارن و به نوعی قشنگتر بشه از ضربه تکراری هشتم هم استفاده میکنن که تمامش با انگشت یک نواخته میشه

ضربه اول : بالا به پائین روی سیمهای باس

ضربه دوم : دوباره از بالا به پائین روی سیمهای پائینی

ضربه سوم : از پائین به بالا روی سیمهای پائینی

ضربه چهارم : بالا به پائین روی سیمهای پائینی

ضربه پنجم : از پائین به بالا روی سیمهای پائینی

ضربه ششم : بالا به پائین روی سیمهای باس

ضربه هفتم : بالا به پائین روی سیمهای پائینی

ضربه هشتم : بالا به پائین روی سیمهای پائینی

تمرین کنید تا بتونید روی این ریتم مسلط بشید در مراحل اولیه زدن لازم نیست آکوردها رو دائم عوض کنید ولی بعداُ که یکم دستون راه افتاد بعد از تمام شدن ضربه هشتم یا آخر آکوردها رو عوض کنید توجه داشته باشید که در کلیه ریتمها تا زمانی که ریتم به ضربه آخر نرسیده ما حق نداریم آکورد رو عوض کنیم مگر در موارد استثنایی که لازم باشه آکوردها بشکنن که در این روش 2 تا آکورد مختلف رو توی یه ریتم یا به طور مثال توی 8 ضربه جا میدن که ضربات یک ریتم برای هر 2 آکورد به 2 قسمت تقسیم میشن.

طبقه بندی: آموزش ریتم،
[ یکشنبه 10 بهمن 1389 ] [ 01:42 ب.ظ ] [ سمیرا فیروزپور ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سلام.سمیرا فیروزپور هستم.مدتیه که به جمع گیتاریستان پیوستم.استادم آقای پوستینی هستن و به من کمک زیادی کردن.سعی میکنم بهترین مطالب رو بذارم.امیدوارم مفید باشه واستون.خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم.

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب